Na het strategisch (her)positioneren van je bedrijf voeren we je nieuwe merkidentiteit direct door op alle fronten zodat je kan gaan groeien.

Ontdek je verhaal, leg je strategie vast en laat dit zien in de uitstraling van je onderneming. Voer je nieuwe merk direct door in al je communicatiemiddelen (in je website, social media en op je drukwerk).

The Brand Rise

Over

Aanbod

Klant cases

Home

Door je merkidentiteit door te voeren op ál je communicatie middelen, heb je een consistente uitstraling en kunnen klanten niet meer om je bedrijf heen.

Er zitten genoeg feedback rondes in het pakket verwerkt zodat ik kan beloven dat je 100% tevreden gaat zijn over het eindresultaat.

Wat kan je verwachten van de samenwerking?

Doorgaan tot de laatste pixel perfect staat

Duidelijke afspraken maken het mogelijk dat onze samenwerking flexibel kan zijn. Binnen elke fase kijken we verder naar de volgende datum voor oplevering.

Heldere communicatie
en daardoor flexibel

Je kan me gerust mailen, bellen of appen mocht je vragen hebben. Ik ben betrokken bij het hele proces en probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Een persoonlijke aanpak

Aan het eind van onze samenwerking stuur ik je een feestelijk pakketje op. Hierin zitten o.a. een aantal handige weetjes om te zorgen dat jij op de juiste manier je merk kan lanceren op socials.

Van de lancering
maken we een feestje

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

HOE PAKKEN WE HET AAN?

Een strategische & visuele transformatie in één kwartaal.

2. Website

Tijd voor fase 2 - We gaan je (vernieuwde) merk doorvoeren op je website. We starten hierbij weer met een stukje strategie. We kijken naar de customer journey van je klant en maken een sitemap en wireframes. Vervolgens starten we met de bouw van de website. Eerst worden er 2 pagina's opgeleverd en later volgt de hele website. Uiteindelijk heb je een complete website met 5 pagina's en basis SEO.

3. Lancering

Tijd om je nieuwe merk te lanceren! We voeren je (vernieuwde) merk door op door jou gekozen communicatiemiddelen. Dit kan zijn een social media launch pakket, een complete beeldbank of bijvoorbeeld je online training in Canva. Ik begeleid je in dit proces naar de lancering van je nieuwe merk en help je waar nodig.

1. Merkidentiteit

We beginnen de samenwerking met het strategisch (her)positioneren van jouw merk. We nemen je doelgroep, concullega's en jouw missie en visie onder de loep. Na het kiezen van de creatieve richting starten we met het uitwerken van jou complete merkidentiteit. Uiteindelijk heb jij een krachtig brandbook met je merkverhaal én een aansluitend brandkit met uitleg hoe je het geheel zelf kan toepassen.

Linda Wagner, over de Brand Rise

Met Mariska kan je je bedrijf naar een hoger level brengen als het gaat om branding & website! 

'Als eerste heeft Mariska mijn branding gemaakt. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kwam met tips. Ze heeft een professioneel en overzichtelijk document gemaakt waarin ik alles makkelijk kan terug vinden.  Ze is goed bereikbaar en reageert snel. Komt met oplossingen en mijn kritische mening schrikt haar gelukkig niet af! 

Vandaag heeft ze mijn website aangepakt en het ziet er top uit. Het oogt professioneel, de sfeer klopt en het matcht met mijn huisstijl. '

1/4

Djana Djordjovic, fotograaf van defining moments (afscheid, trouwen, lifestyle & branding)

Het eindresultaat is echt iets geworden om trots op te zijn! Helemaal wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen.

'Als iemand die ook een creatief vak uitoefent, kan ik heel specifiek zijn in wat ik wil, maar is het wel nog even zoeken wat dat dan precies moet zijn. Het belangrijkste voor mij was dat het écht uniek zou worden, maar daarnaast passend bij mij. Mariska is echt in mijn merk gedoken en heeft mooie elementen bedacht om dat visueel krachtig te maken. Daarnaast was het ook nog een hele gezellige, warme samenwerking met Mariska en heb ik er een leuke business buddy bij. '

2/4

Patrick Mogge, Close To Fire

"Mariska weet haar ervaring te gebruiken voor de klant haar wens."

Met een uniek en herkenbaar terugkerend thema heeft zij o.a. de artworks van onze singles & album cover verzorgd. Daar zijn wij heel blij mee! ☀️

3/4

Roos, Studio Paper

Wat een feestje om met Mariska samen te werken! 

Mariska denkt ontzettend goed mee en weet in haar ontwerpen echt de essentie te vatten van waar het project over gaat. Ze is enthousiast en communiceert helder. Samen hebben we een mooi resultaat neer kunnen zetten!

4/4

Zonnige woorden van klanten

* Alle prijzen zijn excl. btw. Extra uren zijn bij te boeken voor mijn urentarief. Exclusief aankopen van lettertypen en domeinnaam.

De investering & wat het je oplevert.

CONCRETE OPLEVERING

1. Merk toolkit: Een strategisch merk
• Merkstrategie
• Brandbook 
• Logo, sublogo + icoon 
• Kleurenpalet
• 5 lettertypes
• Stijlelementen
• Fotografie richting
• Voorbeelden van je merkidentiteit in toepassingen (social templates, website)

The Brand Rise

Concrete opleveringen

2. Website toolkit

• Customer journey website
• Sitemap
• 5 wireframes 
• 5 responsive pagina’s 
• Coming soon pagina
• Basis SEO
• Cookiebar, privacy pagina, algemene voorwaarden
• Website platform uitleg

3. Communicatie toolkit

Voorbeelden:
• Communicatiemiddel in Canva
• Visitekaartje
• Een passende beeldbank met (stock) fotografie.€2500*

v.a. €2500*

v.a. €900*

* Het is ook mogelijk om dit proces in fases te laten verlopen en aan te schaffen. Dus dan beginnen we met het merk toolkit en volgt later de rest.

Onderdeel 3

• Oplevering van een krachtige & consistente merkidentiteit
• Brandbook waar alle in's en out's worden uitgelegd

Merkstrategie & creatieve richting document: bevat o.a. brandstory, probleemanalyse, concurrentie analyse, doelgroep onderzoek.

• Merkidentiteit & toepassingen: een complete identiteit aangeleverd op basis van de merkstrategie.
• Merkidentiteit doc bevat o.a. de sublogo's, kleuren, typografie, stijlelementen, fotografiekeuze, iconen

Fase 1: Merk identiteit

Onderdeel 1

Onderdeel 2

Volgende fase

+ GRATIS BONUS
Social launch pakket

onderdeel 3

• Oplevering van een strategische website met 5 pagina's, van het eerste ontwerp tot oplevering. 
• Basis SEO, privacy statement & cookie bar.
• Uitleg hoe je met het gekozen website platform aan de slag moet.

We beginnen met een strategiesessie waarin we samen bepalen hoe jou website er uit komt te zien in een sitemap. Vervolgens maak ik hier wireframes van (schetsmatig ontwerp) zodat we daarna met het visuele deel aan de slag kunnen.

In fase 2 starten we met de bouw van de website. Eerst worden er 2 pagina's opgestuurd om de stijlrichting goed te bekijken. Vervolgens volgt de rest.

Fase 2: Website

onderdeel 1

onderdeel 2

Vorige fase

Volgende fase

onderdeel 3

Jouw nieuwe merkidentiteit op 3 (of meer) krachtige communicatie middelen. Je bent klaar om de markt op te gaan met je vernieuwde merk en deze te gaan lanceren.

Tijd om je merk door te voeren op 3 communicatie middelen! Deze fase begint met een meeting waarin we bespreken welke communicatie middelen jij wilt.

Deze fase gaat om het uitwerken. Ik voer je merk door in bijvoorbeeld je Online training in Canva, een social media kit en ik maak een passende beeldbank voor jouw merk.

Fase 3: Lancering

Onderdeel 1

onderdeel 2

Vorige fase

Eerder klanten met dit pakket

RethinkRebels

RethinkRebels is een circulaire impact consultancy. Ze helpen fashion en lifestyle bedrijven met verduurzamen.

THE BRAND RISE

Veel gegeven antwoorden

1/5

1. Wat voor bestanden ontvang ik?

Ik zorg dat je een overzichtelijk mapje hebt met daarin je CMYK-bestanden (druk-kleuren) en RGB bestanden (web-kleuren).

Je ontvang over het algemeen: AI, EPS, JPG & PNG en PDF bestanden. Deze worden allemaal geleverd in al je merk kleuren. 

Heb je nog vragen? Of ben je benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda? Stuur mij een berichtje! 

P.S.: Of jullie bruiloft nu groot of klein is, traditioneel of modern, jullie hetero of LGBTQ+ zijn of , jullie zijn welkom bij mij. Want liefde is prachtig, mooi en authentiek - en verdient daarom op die manier vastgelegd te worden. 

Laten we kennismaken!

Bericht*

4. Kan ik je na het traject nog inhuren?

4/5

Heb je nog vragen? Of ben je benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda? Stuur mij een berichtje! 

P.S.: Of jullie bruiloft nu groot of klein is, traditioneel of modern, jullie hetero of LGBTQ+ zijn of , jullie zijn welkom bij mij. Want liefde is prachtig, mooi en authentiek - en verdient daarom op die manier vastgelegd te worden. 

Laten we kennismaken!

Bericht*

5. Werk je alleen op basis van merkstrategie?

5/5

Zullen we kennismaken?

Zullen we verder kletsen in een (gratis & vrijblijvend) kennismakingsgesprek?