Vanuit een sterke strategie wordt er een waardevolle huisstijl ontworpen. Dit wordt doorvertaald op alle on- & offline uitingen. Waarin de liefde, passie, authenticiteit en bovenal de waarde uitstraalt naar de doelgroep.

Laat je visie en kernwaarden weerspiegelen in alles wat je maakt en creΓ«ert.

Voornamelijk met Mariska! Zij is de eigenaar van SOLID ROOTS STUDIO. Soms werkt zij in samenwerking met andere ondernemers. Dit kan zijn: copywriters, fotografen of andere webdesigners. Per project is dit verschillend. Allemaal om het best mogelijke resultaat te behalen voor je onderneming!

Met wie werk ik samen

Vanuit passie & welzijn

Je bedrijf vormgeven vanuit de kern, vanuit jouw achtergrond verhaal, het verhaal wat jou heeft geleid tot waar jij nu bent. π˜‘π˜°π˜Άπ˜Έ 𝘳𝘰𝘰𝘡𝘴. Jou als bewuste ondernemer laten opvallen met een waardevolle huisstijl en website die krachtig en sterk is, waar jij uit voort kan bouwen en kan groeien. π˜’π˜¦π˜¦π˜± π˜ͺ𝘡 𝘴𝘰𝘭π˜ͺπ˜₯.

Over de naam

Meer over SOLID ROOTS?

De visie om te zorgen dat de markt meer gevuld wordt met bedrijven en leiders, die ondernemen vanuit passie en het beste voor hebben met het welzijn van de mens & planeet. Op deze manier kunnen zij met hun visie meer impact gaan maken in de markt en echt verandering brengen in de wereld.

Hoe is SOLID ROOTS ontstaan?

SOLID ROOTS is ontstaan vanuit een passie om ondernemers verder te helpen om (visueel) voor hun waarde te gaan staan, dit op alle fronten uit te stralen en nog meer te gaan groeien.

Ik help je met het verder brengen en doorvoeren van de huisstijl van je bedrijf. Dit doe ik door te zorgen dat je uitblinkt met een uniek, strategisch, tijdloos en visionair design. Met het onderzoek naar je concullega's, je doelgroep en je visie kan jij je met je bedrijf onderscheiden als geen ander.

Uiteindelijk zorgen we dat je op alle fronten visueel je waarde uitstraalt naar de markt, waardoor je klanten de 'klik' voelen met je bedrijf en het vertrouwen stijgt.
Bij onze samenwerking staat een fijne klik en goede communicatie voorop. Het is belangrijk dat je gelijk goed weet waar je aan toe bent. We communiceren heel helder wat de plannen zijn en wat je kunt verwachten.

Daarnaast is flexibiliteit en creatieve vrijheid ook een belangrijke waarde voor onze samenwerking. Communiceren kan gewoon via Whatsapp, bel me gerust en stuur me je inspiratie op als dat binnen floept.

Kernwaarden

Wie is Mariska?

Een echte design-enthousiast, multi passionate, dromer, avonturier, muziekliefhebber, zon-aanbidder, positivo en perfectionist!

Na 6 jaar ervaring bij ontwerpbureaus binnen webdesign (UI/UX) en grafisch ontwerp (brand design, magazine & illustratie) werd het voor mij tijd om het over een andere boeg te gooien. Sinds 2020 help ik ondernemers met een grote visie die ondernemen vanuit hun hart. Met veel plezier help ik hen zodat zij met hun grote visie meer impact kunnen gaan maken Γ©n daarmee nog meer aansluitende klanten kunnen vinden. 

Wat feitjes over mij

✹ Ik zoek graag de vrijheid op: Binnen mijn werk, in het reizen, boardsports of tijdens een concert.
✹ Er staan op het moment 27 planten in mijn huis en maar waarschijnlijk ondertussen al meer haha.
✹ Ik verzamel onderzetters en speciaal biertjes met leuke etiketten als herinnering.
✹ Ik vind het belangrijk om duurzaam te leven en probeer zo min mogelijk plastic te gebruiken.
✹ Verder hecht ik niet zoveel waarde aan spullen, maar vooral aan ervaringen.